Begejstring over valg af Messerschmidt: “Morten er god til at lytte til baglandet”

Udpegelsen af Morten Messerschmidt som ny formand vækker glæde hos Dansk Folkepartis lokalforening i Syddjurs

Da Dansk Folkeparti på et ekstraordinært årsmøde i søndags valgte ny formand for partiet, var det med deltagelse af 11 medlemmer fra lokalforeningen på Syddjurs. Valget faldt som bekendt på Morten Messerschmidt, blandt andet med stemmeopbakning fra Ebba Grethe Møgelvang.

Hun har været bestyrelsesformand for lokalforeningen siden 2015, og har længe følt at DF har trængt til en ny formand. Det har de nu fået, og glæden er til at mærke.

“Morten er en fantastisk dygtig, ung mand. Han er veltalende og god til at snakke med alle mennesker”.

Hun har selv haft flere møder med den nye formand igennem årene, og roser ham for sin velvillighed til at lytte og hjælpe, når der har været behov for det i sit arbejde i Syddjurs kommune. Det har, ifølge hende, manglet under tidligere formand, Kristian Thulesen Dahl.

Op til valget har medlemmerne af lokalforeningen ikke diskuteret, hvem de ville stemme på, men hun påpeger, at alle er meget glade for Messerschmidt. Det er altså en forenet lokalforening, som nu håber på, at partiet går imod bedre tider.

Ebba Grethe Møgelvang tror, at den nye formand kan være med til at vende de dårlige meningsmålinger. Det mener hun nemlig var stærkt medvirkende til det skuffende resultat ved kommunalvalget, hvor DF mistede deres pladser i byrådet og nu står helt udenfor.

Hun er i øvrigt ikke bekymret om den forestående dom i Meld og Feld sagen, hvor den nyslåede formand er tiltalt for at svindle med EU-midler.

På spørgsmålet om en potentiel dom vil ændre hendes syn på ham, er svaret et klart og bestemt nej.

Bestyrelsesformand Ebba Grethe Møgelvang Foto: Privat

Christoffer Møller