Lokal ildsjæl brænder for at vise byens glød

Camilla Lykke Jakobsen sætter en ære i at vise både turister og lokale, hvad Ebeltoft har at byde på. Dette gør hun igennem sin instagram-side ved navn ”GoVisitEbeltoft”

Af Andreas Kloster

”Jeg ved det her kan gøre en forskel. Jeg tror på, at det kan nå langt ud”

Siger Camilla Lykke, som står bag siden GoVisitEbeltoft. Hun startede instagram-siden for at have et frirum, hvor hun kunne poste siden billeder af Ebeltoft og omegn. Siden udviklede sig dog hurtigt til noget større. Grundet voksende opmærksomhed, og positiv respons, så blev fotohobbyen hurtigt byttet ud med et mål. Et mål om, at vise folk der befinder sig i Ebeltoft, hvad feriebyen har at byde på.

”Skabertrangen og de pæne billeder, er helt sikkert noget som lokker folk til byen”

Fortæller Camilla Lykke. Hun håber på, at hendes side også kan være med til at lokke både unge som gamle til byen.

Camilla er selv født og opvokset i Ebeltoft. Hun fortæller, at hun har et stort kendskab til de specielle steder og seværdigheder, som byen har at byde på.

Grundet Camillas opvækst og store arrangement, mener hun også at hun er en af de ideelle til at have en side som denne.

Camilla fortæller, at det er nemmere for hende som lokalperson at give informationer og anbefalinger fra lokalområdet, end det er for de større organisationer, der sidder længere væk. Et eksempel på dette er VisitAarhus, som også dækker Ebeltoft.

I løbet af de sidste par år, er det ifølge Syddjurs Kommunens Budgetavis kun aldersgrupperne 0-5, og 65+ der er voksende i Ebeltoft. Dette er også en statistik, som Camilla Lykke håber på at kunne ændre. Hun håber hendes side, og det moderne take, hun tager på turismen, kan være med til at lokke de unge ud og besøge Ebeltoft.

Andreas Kloster